linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

SISTA DAGEN I MITT LIV SOM BARN!!

Publicerad 2013-05-29 12:46:39 i Allmänt/Vardag,

Idag; är det dan före dan för mig. Dagen före min födelsedag. Heeeeelt sjukt.
 
Igår hade jag bara bloggat klart, då kom Cissi hem och jag hjälpte henne med maten. Biffteki (typ som köttfärsbiffar med krydda, svingoda!), klyftpotatis och tzatsiki blev det. Såååå gott vare! Sen tog jag Cissi och Tomas en biltur för att hämta Cissis bil bland annat. Joanna satt kvar och plugga vilket hon gjorde hela dagen igår...... Kom hem och pluggade lite jag med, men en halvtimme räckte för mig, skulle aldrig sitta en hel dag.. Fick fotmassage av bästa Cissi och fick sova på soffan, somnade väl runt 12 efter att jag hade bestämt med Robbie att vi ska förkröka hos henne och sen gå ut på krogeeeeeen på fredag! PEPPPP!
Imorse studsade jag upp, hade tusen grejer i huvudet, försökte få med mig kläder till födelsedagen + krogen, pass, kortet, busskort, nycklar hem, dricka, skolgrejer, laddare, smink, osvosv. Tror att jag fick med allt! Gjorde frukost, min smarriga yougurt (kommer jag någonsin tröttna på varma hallon med socker + yougurt?!) knäckemacka och hounungsmelon, plus vaniljte. Yummyinmytummy! Sen gick vi till bussen i spöregn.... I skolan hade vi ett seminarium, jag tycker själv att jag gjorde jävligt bra ifrån mig för att inte ha pluggat knappt något sen inte ens ha förberett mig på ämnet haha... Efter det va det lunch, spagetthi och köttfärssås, o jag vet inte vad de hade gjort med köttfärssåsen men den var bara sååå jävla god idag, 3 portioner blev de!
Nu har vi hål fram till 13.10. Sen svenska. Sen tar jag bussen på vägning (Hoppas på det bästa nu!!!) och sen ska jag HEM till mitt underbara rum! Hade tänkt sola, ta ett lååångt bad, sen kanske ta bussen till Gumsbacken (sjukt onödigt jag vet) och köpa jordgubbar där, men får se om jag pallar det hahhaha...
Bloggar säkert ikväll! Pusssss

SOMMARVÄRME!!!!

Publicerad 2013-05-28 17:29:49 i Allmänt/Vardag,

Helt sjuuuukt, har legat inne och kollat på Grimm och ätit choklad, kommer ut och klockan är halv sex och de är fortfarande sviiiinvarmt och soligt, har försökt plugga hela dagen men det går ju åt helvete så jag lägger i solen med en bra bok istället!

Nyyya naglar igen

Publicerad 2013-05-28 14:59:11 i Allmänt/Vardag,

Såhär blir manikyren som får pryda mina naglar från min övergång från barndomen till vuxenlivet ;)
Vad tycks? Gjorde simpelt, men vart ändå helt ok nöjd....
 

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela