linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Bajs.

Publicerad 2013-07-06 15:55:22 i Allmänt/Vardag,

Det är fan inte roligt längre. Jag har hamnat mellan två stolar, slits fram och tillbaka och känner att jag inte hör hemma någonstans. När jag är hemma hos mamma så skriker hon på mig i 90% utav fallen, vilket gör att jag verkligen inte trivs hemma och bara vill iväg. Har bott hos kompisar i stort sett varenda dag sen jag kom hem från Mallorca. Har (ofrivilligt) gått ner de kilona jag gick upp när vi va på Mallorca, och jag sover dåligt, har instabilt psyke och är gråtfärdig hela tiden. Som tur är har jag mina underbara vänner som ställer upp på mig. Jag har sovit hos Cathrine, Caroline, Dani, Linnea, Ebba, Rasmus, samt haft Mya och Robbie sovandes hos mig när mamma inte varit hemma. Ikväll ska jag vara med Mickizz och ha tacomys, och imorgon förmodligen till Linnea.
Känns som en paket som skickas runt runt och får ingen ro någonstans.
Hoppas det blir bättre när jag börjar jobba på tisdag. Förlåt för att bloggningen är som den är, men jag mår verkligen inte bra alls just nu....

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela