linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

HAHA

Publicerad 2013-01-31 20:26:09 i Allmänt/Vardag,

Mitt i all jävla skit hoppar Anna in i duschen, och tror att hon är med i Idol eller något hahahaha!! Asså fyfan, satt & asgarvade för mig själv i en kvart. DU GÖR MIG GLAD BÄSTAVÄN <3
 

Så arg.

Publicerad 2013-01-31 20:11:27 i Allmänt/Vardag,

Mamma är påväg hem från sjukhuset nu. Läget med Micke är detsamma, kritiskt. Han har jättehög feber och får ligga med kyltäcke och de har rakat av honom skägget för infektionsvarning.
Eftersom jag hade ont i halsen tidigare idag så har mamma bestämt att jag absolut inte fick vara hemma, hon va rädd att jag skulle bli sjuk och att hon skulle bli smittad, och då får hon inte träffa Micke. Så, jag sitter nu hos Anna, hon har varit ute med Otto och Pupsi har gosat med Annas mamma och nu sover hon så sött bredvid mig. Eftersom jag vet att jag inte håller på att bli sjuk, blir jag bara så jävla förbannad för att mamma "kommer på" anledningar till att jag inte får vara hemma......
Sover antagligen här inatt, höööörs!

Läget oförändrat

Publicerad 2013-01-31 12:50:20 i Allmänt/Vardag,

Jag & Markus somnade vid 2 inatt, vaknade vid 9 första gången och lyckades somna om. Nu har jag varit vaken i 2 timmar och Markus sover fortfarande. Pratade med mamma i telefon, och läget var tydligen oförändrat. Han ligger fortfarande i koma med respirator. Mamma sa att hon förmodligen kommer hem ikväll, hoppas det.
Ska fortsätta läsa min bok nu, och sen när Markus vaknar ska vi väl göra något att äta och glo på lite film. Puss

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela