linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Helvetes blogg.se

Publicerad 2013-04-30 19:05:54 i Allmänt/Vardag,

Självklart för att jag ska börja blogga bättre så slutar blogg.se appen fungera... Menmen får blogga via internet istället.... Sitter hemma hos familjen Erixon minus Rasmus som Borde va hemma snart... Har bara ätit spagetti och köttfärssås, aasgott men fick dåligt samvete för att jag åt så mycket, brukar bara äta mammas spagetti och köttfärssås annars... Anyway, tog en liteN promenad med deras hund och nu sitter vi och glor framför tvn :)

Listaaaaa i brist på annat!

Publicerad 2013-04-30 16:41:00 i Listor & Fakta om mig,

Du heter? Linnea Elisabet Törebrant

 

Smeknamn? Har faktiskt inget, endel säger Nea bara :)

 

Beroende av? Pepsi, Te, Socker, Kernelseasons kryddor, mobilen och mycket mer.

 

Vad får du oftast komplimanger för? Har svårt att ta åt mig av komplimanger.. Men får ofta höra att jag är väldigt omtänksam & bra på att lyssna. Och sen för mitt hår. (som inte är värt komplimanger, trustme, så jääävla slitet)

 

Familj? En mamma som hatar mig, en pappa som är halvt frånvarande, och en typ 25 år äldre bror som jag aldrig träffar.

 

3 färger i vår? Vitt & glada ljusa färger..?

 

Hatar? Att inte veta vad som ska hända. När saker man planerat inte blir så. Att bråka med mamma. Ovisshet. Ensamhet. Framtiden. Sova själv. Människor som är dumma i huvudet. Ibland hatar jag mig själv & världen också.

 

Hur svarar du i mobilen? HejDetÄrLinnea!!! 

 

Brukar du komma i tid? Jag försöker verkligen, hatar när folk inte kommer i tid....... 

 

När mår du bra? När det är fint väder, när jag inte har ångest, när jag äter något gott, när jag umgås med folk jag tycker om, när jag inte har en gnagande orokänsla i magen, när jag är utomlands, när jag är sams med familjen, när jag inte tänker för mycket och när jag känner mig lyckad och uppskattad.

 

Vad tycker du om fötter? Hahaha. Jag har inga som helst problem med fötter, eller beror såklart på vems det är... En svettig gubbfot med vårtor o oklippta naglar är väl inte direkt mysigt... MEN jag äääääälskar när folk pillar på mina fötter, fotmassage och sånt!

 

Är du blyg? Nej! Verkligen inte. Kan nog prata med vem som helst i stort sett, bara jag känner för det. Har inga problem att prata inför folk eller träffa folks föräldrar heller ;)

 

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag antar det, och nu under kris tider har jag sett vilka som verkligen är mina äkta vänner och vilka som dragit sig undan mig och mina problem..

 

Hur gammal är du? 18 år om exakt en månad..

 

Är det okej att gråta? Såklart.

 

Vill du gifta dig? Om jag träffar någon som jag verkligen vill leva med och har haft det stabilt ett tag så ja.

 

Barn? Ååååh ja, vill ha flera stycken, älskar barn :)

 

Är du bra på att laga mat? Älskar att laga mat & baka, och jag är faktiskt riktigt bra på det. Hemma lagade jag istortsett all mat själv och jag hjälper alltid till med maten nu när jag bor i Nävekvarn. Kan göra allt från kött till potatisgratäng till hemmagjord beasås, och får ofta beröm så jag antar att jag är bra på det :D

 

Intressen? Har inga fritidsintressen som att sporta, men jag älskar att läsa, (OCH ÄTA, skriker joanna i bakgrunden), kolla på film, umgås med vänner och sånt.

 

Det visste ni inte om mig? Jag älskar att skriva listor. Jag har fobi mot sladdar. Jag skulle dö om jag inte fick fotmassage. Jag kan lätt dricka 2 liter pepsi på 10 minuter. Jag har jättelätt för att läsa av hur människor mår & tänker. Jag berättar precis allt här i bloggen, men det är fortfarande en sak som jag inte berättat i bloggen eftersom jag har släktingar som läser.

 

Är du flygrädd? Ja, skitjobbigt! Inte när jag väl är i luften, men starten, och sen om det kommer luftgropar eller blir turbulens och sånt.... Ryyyyser...

Seeeegt

Publicerad 2013-04-30 15:04:12 i Allmänt/Vardag,

Har kollat typ 150 olika bloggar, den som kom på håltimmar ska skjutas. Nu har jag iallafall spanska, sen blir jag & Joanna hämtade av hennes morfar och körda till BT. Hon tar bussen hem och jag tar bussen till Familjen Erixon! Har saknat dem massor. Blir väl att äta god mat där och ikväll blir det förmodligen fest i stan..!
VILL SLUTA NUUUUUUU.

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela