linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Popcorn, dipp, dålig film & julprat

Publicerad 2012-09-30 23:12:03 i Allmänt/Vardag,

Hahahha älska bilden, 
Kvällen blev så jääävla fin. Åh, eufori. Lycka.
Gick hem från Mya till mig runt 6. Gick och hyrde film. Sen blev vi itvingade ääännu mer mat, grillat och råstekt potatis. Satt kvar skitlänge efter maten och bara prata, länge sen vi gjorde det och det kändes okej i familjen!!
Sen satte vi på filmen, poppade popcorn, blandade dipp och skärde upp morötter.
Filmen SÖG, Men vi satt bara och åt massa goootttis, och pratade om jul. Jag vill verkligen att Mya ska följa med min familj till Finland och fira jul, eftersom dom inte firar jul. Har ingen aning om det blir så, men det skulle vara så jääääävla GRYMT! Skulle bli bästa julen någonsin!
Nu ska Mya snart knalla hemåt och jag ska sova. 
Det enda som stör mig just nu i livet är att jag ätit så mycket godis den här helgen och dagen att när jag borsta tänderna börja jag blöda på 4 ställen i munnen, haha..
ANNARS ÄR ALLT SÅ JÄVLA CP BRA NU ÅH ÄLSKAR ALLT PUSS ///LYCKLIGTJEJ_95

Mya är vacker och sminkad, jag är ful och osminkad men orkar inte bryyyy mig! :)

Publicerad 2012-09-30 16:48:32 i Allmänt/Vardag,

Igår; bio med pappsen (hypnotisören) den va helt okej, inget mer. Köpte godis för typ 100 spänn som pappa betala, sen hittade jag en 50 lapp så unnade mig biopopcorn och dricka också! Efter bion hem till min fru, och här kollade vi på massa filmer, åt massa mat mitt i natten och somnade runt 4.
Idag; frukost, sen spela sims, fixa naglarna, yadayada chillchill, sen blev det maaat, typ stek, potatis, ärtor och sås. GÖÖÖÖTT MOS. 
Nu; Sitter vid varsin dator.
Ikväll; hyra film och poppa popcorn.
Allt känns så jävla fint just nu.

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela