linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Ni är bäst.

Publicerad 2012-11-04 20:16:04 i Allmänt/Vardag,

Fick kommentarer från några underbara människor där ute i cyberrymden (VARFÖR finns inte ni här i min vardag, på riktigt lixom?! Tänk om man hade alla sina bloggläsare som vänner, drömmen ju..) som iallafall inte ville att jag skulle sluta blogga. Och det är sant, nu när jag är på väg neråt i min vinterdepression så kanske jag behöver bloggen för att ventillera ut alla känslor..
Dagens fråga är hur något kan gå från att vara så himla bra, till så himla fel och dåligt?

Igår satt vi hemma och åt oxfilé med potatisgratäng, skrattade och pratadem kollade på en skitdålig film och bra garvade, åt bananasplitt och bara njöt av livet? Jag visste att det inte får vara så bra. Det är lixom meningen att när det är som bäst ska det vända och bli piss.
Försöker få tag på Andreas så vi kan gå på par-bio med Dani-Filip & Mya-Alex, egentligen skulle jag bara vilja supa ner mig totalt och flippa, men skolan börjar ju imorgon och.. Skolan? Fyfan.. Hade totalt förträngt.
ORKAR INTE.
 

Svar;

Publicerad 2012-11-04 19:17:00 i Allmänt/Vardag,

Haha fick en kommentar om Andreas, ja det var han jag träffade på festen, och jag vet verkligen inget mer än att han är en underbar kille på alla sätt och vis, sen får vi se vart/hur allt utvecklar sig!
 

Jag är i min egen lilla rosa, fluffiga värld.

Publicerad 2012-11-03 12:15:38 i Allmänt/Vardag,

Jag vet inte vad jag ska göra med bloggen. Känner att jag aldrig riktigt har tid, och har inte fått någin kommentar eller något på evigheter så jag antar att ni kanske också tröttnat på mina tråkiga inlägg.
Imorse vaknade jag med Andreas vid min sida, vi gick upp och åt frukost och blev precis "ivägskickad" från bordet för att jag betedde mig illa.. 
Är så jävla sur, ska ut med Andreas nu. HEJSVEJS.

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela