linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Tidsinställt..

Publicerad 2012-03-31 18:52:00 i Allmänt/Vardag,

Nu är vi framme i finland och sitter förmodligen påväg till Helena mitt ute på landet. Och ni vet vad det betyder? Inget internet :( Men deppa inte ihop för det, jag har tagit miljoner bilder och ni ska få se det såfort jag är hemma igen. Och självklart, alla tillfällen jag får framför en dator kommer jag att uppdatera. Kram sålänge <3

Barndomsminnen!

Publicerad 2012-03-31 11:41:16 i Allmänt/Vardag,

Sitter och snackar med mya i min klass, sen vi började i klassen har jag vetat att det var min bästabästabästa dagiskompis och mamma och jag har kollat bilder osv från när jag och mya va små.. men har inte vågat säga något, feg som jag är, haha... Men nu tog hon iallafall modet till sig och fråga om jag kommer ihåg henne och såklart jag gjorde! Hon berätta bl.a att hon inte kunde säga "napp" och jag lärde henne, så därför så sa hon "Neanapp" typ bara för att jag lärt henne, aaaah so sweet!
Sitter och ler lite dumt för mig själv haha.. Btw så har jag tappat bort mammi och micke någonstans, kanske tid att leta upp dom snart, jag vill ha mat och handla godis :)
hörs sweeties!
HAHAHA jag mobbar skalman fett mkt.. Stackarn...

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela