linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Lägga ner bloggen..?

Publicerad 2012-06-26 14:03:43 i Allmänt/Vardag,

Hej mina fina! Som ni märker har jag inte bloggat alls bra de senaste dagarna.. Har massa anledningar men tänker inte gå in på det nu. Jag har helt enkelt inte känt för att blogga, och när inte blogg.se appen funkar i mobilen så försvinner ju typ 95% av alla inlägg..
Har haft mycket för mig. Typ flygit runt och bott lite överallt. Men i söndags kväll så kom jag äntligen hem och landade hemma. Har packat upp och bara gått runt och myst här hemma. Utan tjafs. Så otroligt skönt.
Nu när jag haft en liten bloggpaus för att hämta andan och tänka igenom så har det enda varit ganska skönt att slippa tänka på bloggen. Jag älskar bloggen och mina senaste 2,5 års liv finns här, men jag vet inte om jag har gjort mitt och ska sluta blogga. Jag är verkligen jättekluven.
 
 
 

Wordpress?

Publicerad 2012-06-22 22:22:44 i Allmänt/Vardag,

Någon som vet något om vad man kan göra när inte blogg.se appen fungerar? Någon skrev om att byta till Wordpress, men hur fungerar det? Puss!

MIDSOMMAR!

Publicerad 2012-06-22 22:21:24 i Allmänt/Vardag,

Förlåt för att jag inte uppdaterat, om jag KUNDE med mobilen skulle ni få ett bildregn.. Istället får ni kolla på instagram, finns lite bilder från dagen där.. linneaelisabett , glöm inte det :)
Så länge kan jag berätta om gårdagen. Åkte till norrköping och åt PIZZA HUT BUFFÈ med Hanna, blev bjuden och sen va det typ mini glassbuffe efterråt också så rullade bokstavligt ut därifrån. Köpte ett skitsnyggt skal på stan, hämta Hannas mamma och sen hem. När vi kom hem gick vi ner till bryggan och fikade, sen va det mat och då gick vi hem. Käkade lite och sen slappa vi framför en film hela kvällen o somna tidigt.
Imorse gick vi upp och gjorde irodning jättegod frukost och åt på balkongen. Sen hade min mongopappa låst sig ute så fick åka hem till han med extranyckel.. Sen handla, plocka blommor på ekensberg, hämta kläder hemma, och drog till Oxelösund och kolla Midsommar firande. Fikade på aaas god chokladdaim tårta där också. Sen hem och göra iordning midsommarmat. Typ lax, massa sill, färskpotatis, köttbullar, rödbetssallad, hovmästarssås, ägghalvor, knäckebröd, kalkon, skinka, kyckling och massa! Sen fick vi efterrätt, jordgubbar med glass, socker och nogatsås haha... Åt tills jag mådde illa typ. Alla va as trötta men jag kände för att göra något galet och va helt sockerspeedad så stack ner till vattnet och bada! Nu har jag duschat och alla sitter och nördar data i Mickes rum!
 

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela