linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

I Ölmos!

Publicerad 2012-07-21 17:54:45 i Allmänt/Vardag,

Jaa, jag vet att min blogg suger justnu men har ju fått lite blogglust igen, synd bara att jag inte kan fixa med bilder osv nu medans jag är i Finland.
Iallafall, idag åkte vi in till Helsingfors. Halvvägs kom Mickes brorsa på att han hade glömt plånboken så han fick vända, men vi va ju tvungna att skynda till bussen så det var bara för oss att köra vidare.. Ingen hittade ju till bussen, så när vi väl va där såg vi min buss köra iväg.... Iallafall hade vi tur för de gick en precis en timme senare! Så satte oss och vänta på den och åt några mackor. Sen sa jag hejdå till mamma och micke och åkte buss i 3 timmar. Va så jävla trött och höll på att somna hela tiden men jag vågade lixom inte om jag skulle åka för långt..
Kom iaf rätt och ilse hämtade mig! Sen käkade jag nakki och potatis, fikade och fick dricka TEEE för första gången på några dagar, aaah lovely. Nu ska jag ut och plocka blårbär medans dom hålller på och grejjar här ute, sen ska jag be ilse att skjutsa mig till helena så jag kan få packa upp och SOVA!
Räknade ut att jag sovit typ 6 timmar på 2 dygn.. För lite för mig :)
VI HÖRS NÄR VI HÖRS!
 
 

Godmorgon

Publicerad 2012-07-21 08:14:58 i Allmänt/Vardag,

Mmmh roliga rubriker jag vet.. Vaknade nyss, klockan är 9 här i Finland och jag är totalt sluuut. Skithungrig av någon anledning men måste vänta med frukost tills alla är klara -.-
Sen åker vi in till Helsingsfors och jag tar bussen därifrån....
 
Känns som jag åkt runt i hela Finland men ikväll är jag i dragsfjärd igen..! <3

I Finland!

Publicerad 2012-07-20 23:41:43 i Allmänt/Vardag,

Som sagt (?) så ångrade sig mamma och Micke och lät mig följa med till Finland. Vi skulle åka helsingsforsbåten på fredagen. På torsdagkvällen får vi reda på att det inte finns några biljetter alls, någonstans. Så vi fick ett ryck och packade bilen och bestämde oss för att BILA till Finland. Upp genom hela Sverige. Klockan 11 åkte vi från Nyköping. Sov inte mkt, låg mest och spela, åt chips och mackor och lyssna på musik. Iallafall, 8 på morgonen efter frukoststopp så hann vi till Umeå och kom preciiiis med en båt som gick till Vasa i Finland. Så sen åt vi typ frukostbuffé på den lilla båten, sen kolla jag på film och sov. När vi kom till Finland fortsatte vi att köra och stanna bara för matpaus vid en jättefin strand. Sen handlade vi lite och nu, ca 24 timmar senare i bil så sitter vi hos Mickes tvillingsbrorsa i Borgå i Finland. Vi har grillat, ätit efterrätt, fixat naglarna och snackat. Imorgon ska vi åka till Helsingsfors, och därifrån tar jag bussen ner till Dragsfjärd och är hos Helena medans mamma och Micke är kvar i Helsingsfors på bröllop.
UNGEFÄR så ser mitt kausliv ut just nu :) Har iiiingen aning om hur länge vi stannar här, men mår så fucking braaa! :D

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela