linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Helvetedag..

Publicerad 2012-01-31 19:17:54 i Allmänt/Vardag,

Tjena! hoppas ni haft en bättre dag en mig.. den började ju ganska bra med frukost osv i lugn o ro, sen skolan. Kom till skolan och gjorde ett matteprov som gick åt heeelvete, hoppas hoppas att jag får Godkänt!! :( Sen lunch, asgod lunch så inget att klaga på där, men fick vänta på joanna as länge så jag åt lixom 2 gånger så hade ont i magen sen.. Sen engelska som rulla på, men joanna va jättesjuk så hon åkte hem.. sen hade jag ett NO prov, gick åt HELVETE, jag läste igenom alla frågor och insåg att jag inte kunde någonting. så börja typ storgrina för jag mådde dåligt innan, åkte hem och grina tills jag somna.
Vakna vid halv 5 av att mamma kom hem, då blev det tjafs för hon skulle iväg och jobba och micke skulle till verkstan så hon vart as tjurig och sen skulle vi äta lite snabbt o sluta med att hon satt och skrek på mig..
Efter det åkte micke och mamma iväg och nu är jag ensam hemma, skönt.
Alltså alla har dåliga dagar, men hade en riktigt bra igår så ska inte klaga. Ska lägga mig tidigt ikväll och sova bort den här hemska dagen. Sköt om er!

OMG!

Publicerad 2012-01-31 11:35:04 i Allmänt/Vardag,

Har precis haft det svåraste jävla matteprovet jag NÅGONSIN haft!! kommer INTE få godkänt på det.. så jääävla svårt! Satt i över en timme, joanna sitter fortfarande kvar & skriver... Ska gå och käka lunch nu såfort hon kommer. Ååååh sen har jag värsta no provet sen också! Fml....

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela