linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

NYÅÅÅÅR

Publicerad 2012-12-31 18:03:20 i Allmänt/Vardag,

Amen tjeeeena! Sitter i ölmos & nyårsmiddagen står i ugnen. Kött klyftpotatis & sås och vitchoklad mousse till efterrätt.
Julen blev riktigt riktigt bra! Gick upp & åt julfrukost, sen iväg till kyrkogården, tände ljus, kollade på AstridLindgrensjul och åt julfika, hoppade in i bastun, satte nya kläder på, och sen åt den stora julmiddagen, 3 rätters. Sen öppna pakeeeeet, fick närmare 40 stycken, riktigt riktigt nöjd, ska visa i senare inlägg. Sen pratade vi halva natten och åt ostbricka.
Dagarna efter jul har vi gjort typ ingenting, va in till Åbo och choppade en dag men annars nada. Nu väntar jag bara på att Maria ska komma heeeem, hon har lovat att vi ska dricka lite, hehhehehehe :)
HA ETT BÄST NYÅR ALLIHOPPAAA, nu ropar de att maten är klar så måste sluta.
VI HÖRS ÅR 2013!! :D:D:D

GOOOOOD JUUUUUUL!

Publicerad 2012-12-24 13:06:00 i Jul,

 
GODJUL MINA KÄRA BLOGGLÄSARE, HOPPAS NI HAR EN GRYYYYM JULAFTON MED MASSA PAKET, JULMAT TILLS NI SPYR OCH KÄRLEK FRÅN FOLK NI ÄLSKAR!
//// ÖNSKAR LINNÉA! <3 <3 <3

Dan före dan...

Publicerad 2012-12-23 13:04:00 i Allmänt/Vardag,

Och det här blev mitt sista inlägg före julafton...!
Igår var det sååå mys, vi va somsagt här i ölmos, sen åt vi här och fikade :) Sen åkte vi hem till helena (Jag, micke & mamma.) där hemma gjorde vi mat igen, haha! Fisk från torget, muuum! Efter de la jag mig typ och somnade till, men vaknade av att Maria kom hem till Helena! :D Så satt vi och snacka skit ett tag och smaska i oss massa gott. Sen satte vi igång bastun & spelade lite yatsy. Jag vann, hihiohohoho :D Sen bastaaaa! Jag & matria gjorde massage på varandra i bastun och skrubbade varran, så jääääävla skönt! Och ni som inte badar bastu, ni anar inte hur mycket SKIT som fastnar på kroppen och lossnar när man bastar...
Efter bastun så kokade vi LAKRITSknäck & spelade Monopol! Precis när knäcken va klar så skulle Maria hem :( Så när hon gick så åt jag bara massa av mina perfecto knäck, och sen åt vi några nattmackor och somnade runt 12.
Idag har jag bara ätit frukost, klätt på mig, klätt julgranen, ätit lunch och nu är jag i Ölmos igen medans micke & mamma är uppe och flyger i mickes lilla plan! 
HAR INGET ROLIGT ATT BERÄTTA, meeen vill bara säga att jag lever mktmktmkt väl, mår mktmktmkt bra, äter mktmktmkt gott, vilar mktmktmkt och taggar mktmktmktmktmktmkt för feeeeeta högen med julklappar under granen som ska öppnas imorgon! WIIIIIIEEE!
 
 
Bild från igår i helenas kök! Knäcken kokade på spisen & jag var djuuuupt koncentrerad av Monopol, hihi!

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela