linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

min bästavän

Publicerad 2012-08-31 22:11:00 i Allmänt/Vardag,Det här är jag och min bästakompis, hon som alltid skrattar, hon som alltid försöker sitt bästa, hon som inte alltid mår bäst, men hon som alltid är stark nog att kunna fortsätta, hon som inte har de bästa betygen eller är bäst på att laga mat, hon är inte den som alltid lyssnar, men hon är alltid den som förstår.

Hon heter linnea asta elisabeth törebrant och hon är min bästavän, i alla lägen, i vad som än händer, vad som än kommer i våran väg så är hon min bästavän, hon som inte alltid lyssnar, men ändå hon som alltid förstår.
Hon som jag älskar utav hela mitt hjärta och hon som jag alltid ställer upp för, i blod svett och tårar, systrar föralltid.

Systar från första start, från sekunden vi träffade varandra i trappen och du frågade om jag ville följa med till badhuset någon dag. Från stunden jag bad dig följa med mig hem och klappa mina tre åriga kattungar som en litet peddobarn.

Du är min syster, min bästavän och vi klarar oss genom allt.
Hon som inte gråter, men ändå hon som har så mycket känslor.
Hon som jag älskar. Världens finaste vän.

/Anna

Hur ska vi dra igång bloggen igen?!

Publicerad 2012-08-31 16:46:15 i Allmänt/Vardag,

Efter skolan idag tog jag bussen med Mya, Muuuurrrtin och Alexandra. Alla skulle åt olika håll, och jag gick hem. Eftersom de spöregnat hela dagen och jag har haft blöta byxor och strumpor så tappade mamma upp ett varmt bad åt mig när jag kom hem direkt! Så låg där typ 5 minuter, sen gick jag upp och drack te.
Sen somnade jag typ 2 timmar.. Vaknade för en halvtimme sen och åt DIPP som vanligt, min stora last men wtf det är fredag!!
Nu sitter jag nermysad i mjukisdress och funderar på hur jag ska dra igång bloggen igen så folk fattar att de är uppdatering här igen! Fast samtidigt kanske de är onödigt när jag ändå kommer lacka eftersom de inte går att blogga från mobilen & de är där jag har alla roliga bilder...
 
Saknar Mallorca så jääävla hårt!

Svar på att blogg.se appen är helt fuckad....

Publicerad 2012-08-31 16:41:00 i Allmänt/Vardag,

Maria S.
IP: -

Har du skickat respons/feedback till blogg.se att det inte fungerar?

 

Sv; Alltså det är jääättemånga som har problem med den och att den inte funkar. En av anledningarna till att jag har en iPhone är ju just för att det ska gå så smidigt att blogga från den, men de går ju inte.. Och det är tydligen AS MÅNGA som har problem med att den inte funkar... Om man googlar "blogg.se appen" så kommer det upp träffar "blogg.se appen funkar inte..." Känner massa som till och med bytt bloggportal pga av de här så det är nog verkligen inte bara jag som klagar på den!

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela