linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Förlåååt!

Publicerad 2012-04-30 21:50:56 i Allmänt/Vardag,

JAG LEVER! Mer än någonsin. Sitter ute på balkongen och äter chips och har tjejsnack med lina, pia och mamma är också här. Ska komma massa bilder och uppdatering, mitt internet typ funka inte igår..? :(

Jävla BubbleWitchSaga som håller mig vaken halva nätterna...

Publicerad 2012-04-29 01:05:22 i Allmänt/Vardag,
Ojojoj klockan är ett och här sitter jag fortfarande uppe och ugglar. Har haft en aaas trevlig kväll, bara få prata av mig med mamma och äta gott har vart uuunderbart <3 imorgon ska jag iväg och kolla på träningen vid 11, problemet är bara att jag inte vet hur jag ska komma dit, men jag tänkte höra med carol eller lovisa om dom ska åka buss eller om jag kan åka med någon av dom.
Guud vad jag babblar, som om ni bryr er hur jag ska komma till träningen! Just nu är problemet hur jag ska ens orka vakna vid 10 imorrn, men får se.
NUU lockar sängen så jävla mycket! NATTIII!

Tjockisen hääär!

Publicerad 2012-04-28 22:38:39 i Livets goda - Mat,


Tjo alla trogna läsare, jag har inte tid för er nu för jag ligger och glor på film och har precis ätit en hel påse micropopcorn själv, ska hugga in på godispåsen och sedan må illa :) PUUUUSSS

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela