linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Bloggsugen!

Publicerad 2011-10-31 20:11:21 i Allmänt/Vardag,

Nu är jag sådär grymt bloggsugen igen. Och nu vill jag banne mig få kommentarer! VAD VILL NI LÄSA MER OM/HA MER AV I BLOGGEN? mer produkttester? Mer bilder på mig? Mer musik? Mer bok/filmtips? Mer/mindre personliga inlägg? Mer listor? HJÄLP MIG NU! <3

Godis + tv

Publicerad 2011-10-31 18:23:40 i Livets goda - Mat,

Tja! Idag kom Johanna och julia hit och fikade ett tag, trevligt trevligt. Sen käka vi ganska tidigt och jag och Micke åkte och handla. Leta efter de nya dumle pepparkaka för har suttit och käkat vanliga dumle idag, men hitta inte det så blev en vanlig påse godis istället. Nu sitter jag och glor på tv och käkar lite måndagsgodis, hehe. Vad gör ni en måndagskväll då? :)

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela