linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Jag fyller imorrn , hade nästan glömt det

Publicerad 2011-05-29 21:40:28 i Resor,

Tjenidpenis! Tänkte blogga lite snabbt innan sängen lockar. Idag har inte vart fullt lika bra väder så har mest slappat och ätit på resturang 3 gånger haha. Imorrn är det lite speciellt för det är min födelsedag och vi ska till Europas tredje största äventyrsbad. Hoppas iaf på en grym födelsedag och fint väder och så. På tisdag åker planet hem... Fan vad fort den här veckan gått, helt sjukt, kommer bli as konstigt att komma tillbaka till vardagen sen igen. Nuu måste jag sova så jag orkar upp imorrn och orkar med hela dagen. PUSS

Bränd röd kräfta plus sol frossa

Publicerad 2011-05-27 22:01:21 i Resor,

Godkväll käära bloggläsare! :d nu ligger jag helt jävla slut på hotellet. Idag har solen skinit hela dagen och det har vart över 30 grader i skuggan, och för första gången någonsin har jag bränt mig riktigt ordentligt, mest på fötterna, sen fick jag solfrossa också, typ skakade för jag frös i 30 grader, helskumt. Annars idag har vi bara solat, badat, vart i Rhodos city och ätit. Kan knappt röra mig, är så jävla mätt och har vart hela veckan. Nu blir det kvällsdopp för att kyla ner min brända kropp (höhö rimmar) :d pusssss!!

Im in Rhodos biaaaaatch!

Publicerad 2011-05-26 21:09:42 i Resor,

Tjeeeeeenamors! Just ny ligger jag halvt på andra sidan jorden, närmare bestämt Rhodos i greeekland! :D kom ju hit i tisdags, allt gick bra på planet och så, sen kom vi fram och jag halvt dog. 30 grader i skuggan och fuktig tropisk värme. Ah! Sen har vi bara shoppat, solat, badat, ätit hotellfrukost, ärit på massa resturanger, glass 5 gånger om dagen, gått runt på natten i shorts och linne, sovit länge, och bara njuuuuuutit. Jag mår så jävla bra så ni förstår inte. Ikväll har vi ätit trerätters på en resturang och sen gått lite på stan. Nu sitter jag ute i linne och trosor och halvt svettas. Inga känslor i världen kan beskriva hur bra jag mår, så nu slutar jag skriva. Hoppas ni har det bra hemma allihop. PUSS

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela