linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

nystädat

Publicerad 2011-03-31 18:33:44 i Allmänt/Vardag,

jag har i stort sett hållt på att städa rummet hela dagen, och nu är det så jääävla fint! vill plasta in hela rummet och äta från golvet eller något, det är kliniskt! :)

TACK ERIC

Publicerad 2011-03-31 18:13:49 i Livets goda - Mat,

eric råkade ha sönder en skål som jag fick i julklapp av fredrika så idag köpte han en ny till mig, en ROSA som det står princessgodis på, sen skoja jag och sa att han fick köpa godis och lägga i också, och då gjorde han det! så jävla söt, haha :)


gulligt väl ?! synd att skålen är så liten för godiset tog slut på en gång, som tur kom moberg med en present..


MOAHAHA! bara att fylla på skålen flera gånger :d
det är typ 1/3 kvar av plockgodiset nu men resten ska jag försöka spara till i helgen. önska mig lycka till..

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela