linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

helgen i text

Publicerad 2011-06-12 21:02:16 i Allmänt/Vardag,

sugig uppdatering för att det vart helg. punkt.
i fredags vaknade jag med erica vid min sida, vi gick till vallarna och kolla på skolavslutning. sen åkte jag & mamma hem till familjen erixon och åt jordgubbstårta och kolla på rhodos videon. på fredagskvällen kom pappa och hämta, vi åt på resturang sen fredagsmys hela kvällen.
på lördagen gick vi upp, åt frukost i hamnen, supermyys! sen fixa vi några färggrejjer till pappa, shoppa lite, hade picnik och bara åkte runt. vid 5 tiden drog vi till emma i norrköping och va där till sent.
idag har jag jobbat på hamnmagasinet, första gången och det gick riktigt bra tycker jag!
nu har vi käkat på balkongen och kryper ner framför tvn med gott framför en spännande film. imorrn är första riktiga lov-dagen!
bilder kommer, håll ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela