linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Nu dör jag..

Publicerad 2011-07-31 19:19:07 i Allmänt/Vardag,

.. Av tristess. Nu har vi vart i stugan exakt hela dagen. Och vad har jag gjort? Jo sorterat bilder i datan, nu har jag superkoll på alla bilder, awesome. Men så jävla värdelöst, har lixom inte gjort något vettigt på hela dagen, inte rört på mig ett skit heller. Men jag antar att man får ha sånna slappdagar också. Nu ska vi hem snart, hoppas jag..!

Världens bästa glass!

Publicerad 2011-07-31 15:28:00 i Livets goda - Mat,


Jag har hittat min absoluta favorit glass! När man är hos mormor och har tråkigt blir det lätt att man går igenom hennes 748 glass sorter, och dethär är nog absoluta favvon! Påminner om Magnum Vitchoklad med hallon i, men det är crisp i den här vita chokladen så den är ÄNNU godare!
Något jävla Lidl märke, men såååå god! Thumbs up!

@ mormors stuga!

Publicerad 2011-07-31 15:21:38 i Allmänt/Vardag,

Tjena! Nu sitter jag i mormors stuga. Direkt efter frukosten åkte vi hit och då somnade jag och sov till typ halv 3. När jag vakna gjorde vi iordning lunch, det är så jävla lyxigt hos mormor! Idag blev det rester från igår, minigrill buffé kan man säga. Det blev grillad ost, kassler, oxfilé, fläskfilé, grillad majs, grillad ananas grillkorv och tre olika såser. Blev helt proppmätt så nu ligger jag och bara jäser i soffan. Dom andra har städat bilen hela dagen typ och nu börja det regna så den blir väl skitig igen, fail! Nu ska jag lägga mig med en bok. Vi hörs!

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela