linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

sophie kinsella

Publicerad 2011-01-31 23:04:26 i Kläder, shopping, smink,

nu ska jag krypa ner i sängen och FÖRSÖKA sova. jag har extrema sömnproblem, vaknar varje natt och är vaken flera timmar, helt omöjligt att somna om. kan heller aldrig somna på nätterna.
men ikväll ska jag faktiskt lägga mig och läsa hade jag tänkt, nu under den här jobbiga perioden har jag köpt sjukt mycket böcker och jag hinner ju aldrig läsa dom. men ska läsa & sen tipsa om det är någon som är bra! :)
dom som missat sophie kinsella böckerna har ju iallafall missat något...dom tre med svart bakrund är nya, dom kostade bara typ 79:- styck på bokia. sen hade den stora gula precis kommit ut & jag kunde verkligen inte hålla mig tills den kom på pocket så jag var tvungen att köpa den inbundna! 229:- gick den på, men det var det verkligen värt! :)
shopaholic serien är det bästa som någonsin getts ut i böcker..

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela