linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

dagbåt precis vad jag ville.. eller ?

Publicerad 2010-09-30 22:41:54 i Resor,

har precis badat bastu och är så ren man kan bli :)
imorrn ska jag åka lastbil med moberg igen, yeey :d upp tidigt men kan sova i lastbilen och så. mamma ringde och sa att hon hade bokat hemresa och det på SÖNDAGFUCKINGDAGBÅT!!!! åååh fyfaan vad irriterad jag är! jag kommer komma hem sisådär 10 på kvällen på söndag och sen tvingas upp på måndagmorgonen, plus att jag missar träningen och allting. hon kommer imorrn och hoppas hon håller sig hos moberg annars kommer det släppas en bomb här. nu blev det väldigt sent ikväll igen tänk på att jag är en timma före nu :d
nu ska jag hoppa i säng, pusssss

YES

Publicerad 2010-09-30 13:13:19 i Allmänt/Vardag,

nu har jag hunnit vart ute på promenad i SKOGEN, gjort klart engelskan, bloggat, fixat med bilder & tagit bilder, kollat facebook och massa bloggar och det känns som jag hunnit med massor, as bra :d vid 4 ska jag gå emot maria och möta henne, bara två timmar kvar så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. tjiing!

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela