linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

what is love? baby dont hurt me ..

Publicerad 2010-10-31 23:45:33 i Allmänt/Vardag,

kom nyss hem från att ha vart ute och träffa en viss person & masssa andra tihi.. kunde slutat väldigt illa/bra men som tur (?) hände inget. sen gick jag och carro hemmåt och nu ligger i vi sängen och chattar med världens bästa bög <3

arnö & runt

Publicerad 2010-10-31 21:19:34 i Allmänt/Vardag,

kom nyss hem med carro.
vi har vart typ överallt känns det som, först arnö, till sebbe och 4 andra, sen tog vi bussen till rasmus, gick vilse och när vi skulle typ banka på hans dörr blev hans föräldrar rädda och kom ut så vi lyckades inte skrämma rasmus som vi hade tänkt haha.. sen fick vi komma in dit ett tag. efter det gick vi till ica, köpte godis & tog bussen hem. där satt sebbe och massa andra, tänkte ett tag följa med dom till Hållet men orkade inte .. ikväll kanske vi går ut och möter nisse och några.
carro har hjälpt mig att fixa videofy nu så jag ska börja lägga in videos och sånt, kul va :dfyfaaan vad tjocka hahah ..

Träningsverk, haaaarligt ..

Publicerad 2010-10-31 17:46:43 i Allmänt/Vardag,

kom precis hem från träningen. jag är död. va skit seg innan och nu är jag död, kan knappt röra armarna eller benen men det gillas ..
snart kommer carro hit, då ska vi dra ut, fyfan vad trött jag kommer va haha. annars hoppas jag på en toppenkväll och att ni också får det mina gulliga bloggläsare :D nu ska jag lägga mig och dö på sängen i 10 minuter. pussssiissOm

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela