linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

hjärta dig

Publicerad 2010-11-30 22:58:08 i Allmänt/Vardag,

fick ett infall & bytte navelpiercing såhär på kvällskvisten. det blev den mest juliga jag hade, ett hjärta jag köpte på mallorca :)lite stor men annars helt okej.
nu ska jag se på film sen sova. IMORRN ÄRE 1 DECEMBER :D pussss

han är min kille han

Publicerad 2010-11-30 21:30:49 i Allmänt/Vardag,

kom nyss hem, svimmade innan jag skulle hoppa in i bilen och mår allmänt skumt annars va träningen helt okej. när jag kommer hem, gissa vad jag hittar på sängen då?! SKALMAN <3 faaaan vad jag saknat han, nära att jag börja gråta en skvätt. och herreguuuud vad han växt! helt galet!
två bilder tagna för typ ett halvår sen.
kolla nu
ser ni?! helt sjukt. han får knappt plats i min hand längre! känns som en sten typ. han har fått en helt ny rad med "rutor" också. jag fattar inte hur ett sånt litet djur kan växa så jävla mycket på så kort tid..hela den där raden med rutor är nya! min lilla skalle är inte så liten längre.. :(

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela