linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

black and white

Publicerad 2010-05-30 19:42:31 i Allmänt/Vardag,

HAHAHAHAHA jag måste bara visa, jag tycker att jag inte blivit brun på resan ett dugg, men hittade den här bilden vi tog igår


tack anna för att du finns och har vitare mage än mig, hahahahahahah !

hipphipphurra

Publicerad 2010-05-30 19:37:31 i Allmänt/Vardag,

tjenaretjenare bloggen, ett snabbt inlägg nu innan jag ska ut igen! jag gick upp vid 7 imorse för jag skulle duscha och sånt också, sen gick jag & mamma & sanna till ett hotell och åt hotellfrukost. jag är trött på hotell frukost så jag åt typ en macka och lite fil och frukt, sen mitt i allt kommer 7 stycken av personalen ut och börjar sjunga och har med sig ett ljus och någon bakelse typ! as roligt, hehe.. sen gick vi hem och sanna fixade mitt hår och sånt, sen gjorde jag tårtor. eftersom det va massa folk som skulle komma fick jag göra 3 stycken tårtor, hahaha. sen vid typ 1 började alla komma, det blev typ pappa, mamma, mormor, janne, morfar, monica, kusiner, moster, mosters man, ellinora, ronja, tintin, sanna. kanske glömde någon men typ dom. sen vid 3 rusade jag iväg till träningen, men eftersom jag vart på mallorca hittade jag inga träningskläder eller någonting sen hade jag lite ont i magen också så jag tittade bara på.. på träningen hade nathalie typ stukat foten så vi satt mest och prata och tryckte in ett paket tuggummi i munnen typ :p sen vid halv 5 åkte nathalie till sjukhuset med foten och jag satt kvar en stund och kolla på brilliants. sen hem och nu ska jag mamma & hannah gå på bio.
blev asmycket text, menmen, snabba inlägg är jag inte särsklit bra på! ;)

fick på hotellet!


tårta 1


tårta 2


tårta 3


lockat hår & klänning, hehe..


det ser ut som att jag dött eftersom stora bilden står på mig, ser ut typ som en sån där minnes cermoni hahahaha!


jag & ronja kan verkligen inte vara normala ...


och nu började jag säga åt tintin att han faktiskt inte kan kalla mig lillskit längre för jag är faktiskt 15 men han tyckte att jag fortfarande är liten och lyfte upp mig & massa.. så han kommer kalla mig lillskit när jag är typ 97 och sitter och dör :)

nu ska vi på bion :)

godnatt

Publicerad 2010-05-30 01:20:58 i Allmänt/Vardag,

nu gick anna precis, klockan är snart halv 2 och jag kom på att jag ska upp 7 imorrn för hotell frukosten är vid åtta ungefär, så det blir att sova typ 5 timmar, menmen det fixar jag! nuuu sova, godnatt !

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela