linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

ingabilder, tråkigt inlägg

Publicerad 2010-03-31 22:09:03 i Allmänt/Vardag,

tjaaa bloggen ;) nu är jag hemma igen. dagen var heeelt okej, jag fick massor gjort i skolan nu börjar jag nog faktiskt komma ikapp! efter skolan följde jag med rasmus hem & såg på film :D va där till 7 & sen blev jag hemskjutsad. sen kom emil & vi såg på anna ankas nya pogram & efterlyst. nu gick emil hem och jag ska lägga mig senast 12 idag jag har besämt! sista dagen imorrn då , så jääävla skönt ! & jag orkar faktiskt inte lägga in bilder idag men det blir dubbelt så många imorrn då säger vi (a) nu ska jag ta en dusch & sen fixa lite grejer och sen sova. pussssies <3

godnatt !

Publicerad 2010-03-30 22:29:28 i Allmänt/Vardag,

så nu säger jag godnatt till alla sötnosar därute :) emil kom hit en stund senare, supermysigt, nu ska jag bara ta en dusch och verkligen försöka att sätta mig med religions provet... asså när jag läser igenom min blogg står det massor att jag pluggar och pluggar men det händer ju ingenting och jag tar aldrig tag i det på riktigt! och eftersom mina betyg i so inte är dom bästa måste jag verkligen försöka imorrn .. kommer säkert inte få sova något inatt heller haha. tur att det är lov snart! längtar. lägger bara upp en supersnabb bild , sen duschen , sen plugga och sen sova.


 

inte fixad på nått sett , orkar inte med det nu. hade iaf min nya tröja på mig idag :)

träningsverk i armarna!

Publicerad 2010-03-30 20:02:57 i

..träningsverk hej! tisdag som betyder träna ronja. fyfan jag kan knappt ta armarna uppåt. idag var verkligen en sån där bra dag :D det va solsken ute & fredrika & jag va på jätte flummigt humör hela dagen :D men sen efter gympan förvann min mobil :( jätte depp och jag letade öööööverallt. jag satt även kvar i skolan och deppa , den va ju bara typ 2 månder min stackars mobil :( så jag & fredrika som vänta på bussen satt kvar och sen hade klassen typ glömt 4 paket med kakor , chockladbollar och godis och dom skulle slänga det så jag och fredrika PROPPADE i oss det tills vi mådde skitilla hahahh. då kom iaf elke i 9an & bah Det låg en mobil här, hans tog den! så jag sprang till hans och han hade min älskade mobil :D sen gick jag hem överlycklig och sen kom ronja & ellinora och vi tränade UTE för första gången iår! sen kom anna också , och vi testade några bygg vi aldrig testat förut. asså ronja är typ världens bästa topp.. kan lägga in lite halva smygbilder , videosarna får ni inte se , moahaha. tänk att det här är första gången hon gör domhär byggen , hon är 8 år. hoppas hon kommer ihåg mig när hon blir världskänd ..orkar inte lägga in mer , som sagt var det första gången hon gjorde det , hon är asduktig verkligen :)

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela