linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

ibland måste man göra saker man inte vill

Publicerad 2010-08-31 22:35:00 i Allmänt/Vardag,

jag ligger bara och vrider mig , imorrn MÅSTE jag till skolan, och jag måste vara så jävla stark. men det är ju lätt att säga men sen när det väl kommer till saken är det inte så lätt. men vafan det fixar jag, jag känner det på mig!

sen en sak jag kom fram till.
jag känner att jag verkligen inte vart mig själv den här sommaren, iaf inte hela tiden. vart tog den glada linnea som inte var ledsen eller orolig för något vägen ? hoppas hon hittar tillbaka ... nu ska jag susssa, hoppas jag får sova inatt! sovgott sötnosar, imorrn är en ny dag .

det är ju bara att ta tag i det och så är det över sen ? eller ?

anna you made my day!

Publicerad 2010-08-31 21:25:23 i Allmänt/Vardag,

redan i sängen & har hunnit med masser idag, bra va ?! :d
hahah anna kom hem till mig förut, hon har typ brytit foten & skulle hoppa upp för trappen, jag bah är det säääkert att du klara dig? hon bah ja då! så går jag in mot mitt rum så hör jag hur hon typ tappar ena kryckan och ramlar ner några trappsteg och börjar asgarva, hahahahahah!
hon kämpar på & jag kollade på , hon ville ju inte ha hjälp hahah!

sen iallefall gick jag ut till gumsbacken & köpte äääännu fler byxor till laget & det eftersom det börjat nya och jag är så dumsnäll så kan inte säga nej haha.. köpte även en tjocktröja jag ska trycka på också :) sen gick jag till pappas jobb med allting, sen gick jag en 1 & en halv timmes prommenad runt i nyköping och gjorde 150 situps, 30 upphopp, 30 benböj, osv..
guuud vad jag är hurtig verkligen! :o
sen la jag mig i ett bad och gjorde ansiktsmask och hårinpackning och sånt, sen nu ligger jag i sängen med musik och käkar ett äpple!

r.i.p navelpiercing <3

Publicerad 2010-08-31 15:17:38 i Kläder, shopping, smink,

är hemma efter sån där typ aktivitetsdag med skolan, fredrika kom hit imorse sen gick vi till bussen och mötte erica & vilma. sen åkte bussen mot ekensberg, trodde vi, men mitt i allt stannar busschauffören och typ handlar på coop ?! och vi va lixom redan sena haha.. sen åker vi vidare ÅT FEL HÅLL. så det va ju bara att gå av och GÅ till ekensberg.. nästan en timme försenade kommer vi och eftersom vi är äldst va man gruppledare och mitt lag stog och hoppade längd, så jag går dit och ska hoppa och hamnar i världens djupaste vattenpöl, halkar, och ramlar i den ... JIPPIE. hahahah!
sen efter dagen va slut tog jag bussen med erica vilma & marika och nu är jag hemma. har precis bytt navelpiercing själv (!!!!!!!!!!) för min andra favorit har GÅTT SÖNDER :(gamla favvon


buhuuu ...


nya ! :) jag har tröttnat på att ha rosa hela tiden, första gången jag har blå men det känns sådär så får se om jag har kvar eller byter igen ..


nu ska jag in till anna tydligen, hon har brytit foten haha stackarn, jag vet hur det känns haha..

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela