linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

massa cam bilder :D:D

Publicerad 2010-04-30 14:17:47 i Allmänt/Vardag,

tjeeena bloggen ! ikväll är det valborg :D jag vet inte riktigt vad man firar eller så men det är kul att träffa folk bara :) vi hade städdag i skolan idag, det va jätteskönt för vi behövde inte göra så mycket, sen fick vi gå hem halv 11 ! :) väl hemma satte jag på musik och la mig i badet och hade hårinpackning och ansiktsmask och sånt. sen har jag inte hunnit längre tills nu än att ha fönat håret och klätt på mig. alla säger att det kommer bli regn ikväll, tråkigt om det blir så, det regnar ju nästan alltid på valborg :( sitter och väntar på fia och om hon har med sig någon, annars ska vi möta vilma och julia vid 6 :) har tagit lite cambilder eftersom jag har tråkigt, helt utan smink höhöööö :D:D
hahahahaaa :D:D

sen 2 bilder med smink, alltså bara mascara eftersom jag har slutat använda fondation och puder och sånt..inte så stor skillnad va ? men nu ska jag städa iordning lite i mitt ruuum, och såå. ska se om jag hinner slänga in ett inlägg innan vi drar, annars GLAD VALBORG :D (om man säger så , heheh..)

slinga håret på linus :D

Publicerad 2010-04-29 21:55:16 i Allmänt/Vardag,

halloo :D nu mår jag bättre, jag har sovit och är inte lika snurrig längre så jag slingade faktiskt linus hår nyss. första killen jag slingat håret på och det blev skiit bra :D kameran dog när det va klart men hann ta en cam bild innan haha :P nu ska jag göra mig iordning, ska gå till skolan imorrn faktiskt :) så alla ha en bra kväll , puss


haha snyggaste bilden också!

ååååh ! :):)

Publicerad 2010-04-29 13:53:28 i

asså kolla bilden ! man kan ju inte låta bli att bli hur himmla lycklig som helst!


jag vet att jag är störd hahaha :P :)

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela